neonVerkoop

Waar mogelijk wordt er gewerkt met de aanwezige spullen, meubels en accessoires van de bewoners zelf. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen voor gekozen om de verkoopstylist te laten shoppen voor een budget tot maximaal €500,00 per woning (referentiekader: rijtjeshuis, 4 bewoners). Dit maakt het huis verkoopklaar en trekt via de professionele foto’s die er door de stylist gemaakt kunnen worden, op woningsites een breed publiek aan kijkers voor het huis.

De verkoopstylist gaat zelf aan de slag in de woning, past direct de hands-on methode toe en heeft maximaal twee dagen hiervoor nodig (referentiekader: rijtjeshuis, 4 bewoners).

Neon advies heeft de nodige ervaring als het om verkoopstyling gaat: zie hierboven enkele referentie projecten in omgeving Utrecht en één in Haarlem waarbij dit al op positieve manier is toegepast.

Direct met meubels schuiven, opruimen, sfeer en neutrale ruimte creëren en bijbehorende accessoires uitzoeken. Daar staat een verkoopstylist van neon advies voor. Door House of KIKI is de deze hands-on aanpak aangeleerd: niet afwachten of advies geven, maar doen! Hierdoor wordt het werk voor bewoners, verkopers en makelaars uit handen genomen.

Daarnaast kan een neon verkoopstylist ook professionele verkoop foto’s maken, plattegronden opmaken, (verkoop)teksten schrijven, brochures opmaken, en nog veel meer. neon advies neemt al het werk uit handen.

Potentiële kopers en een zo breed mogelijke doelgroep dient naar het huis getrokken te worden. Veel mensen kunnen een leeg huis moeilijk naar waarde inschatten, daarom is het belangrijk ook een leeg huis te styleren, meubels in een leeg huis: hiervoor zijn vele mogelijkheden: (tijdelijke) meubel huur, kartonnen meubels, en dergelijke. neon advies heeft samenwerkingsverbanden met diverse (verhuur) bedrijven en kan hierop een passend aanbod doen.

neon advies zoekt voor elke woning een oplossing.

Eerdere projecten van neon advies, laten zien dat verkoopstyling werkt! Het huis in De Meern stond een week op Funda en had al 24 bezichtigingen ingepland. Dit huis is na 2 weken op Funda verkocht. Het huis in Utrecht is binnen 5 weken 2 keer verkocht: de eerste koper heeft het na 2 weken gekocht, maar kreeg de financiering niet rond. De definitieve kopers hebben het na 5 weken gekocht.


De Meern

Deze woning is binnen 1 dag verkoop-klaar gemaakt en binnen 1 week verkocht.

Woonhuis binnen 1 week verkocht, nadat deze op Funda verscheen.

Fotografie door Ron Meijer – VistaView


Utrecht

Zie hieronder het effect van neonVerkoop: elke keer een voor en na foto (voor verkoopstyling en na verkoopstyling). Deze woning is binnen 2 weken verkocht.

Woning twee keer binnen twee weken verkocht, nadat het op Funda verscheen. Eerste kopers kregen de hypotheek niet rond.


Haarlem

Ook hieronder zie je het effect van neonVerkoop en verkoopstyling: steeds de voor verkoopstyling en na verkoopstyling foto.


Laten we samen uw huis verkoopklaar maken.